Novi Sad
02.05.2014.
13:26 > 15:47
Šesnaestogodišnji dečak G. N, koji je penjući se po vagonima u Petrovaradinu zadobio teške opekotine usled strujnog udara, u teškom je, ali stabilnom stanju.
  • Dolma 2

    02.05.2014 16:28
    rez
    Nevidjeno...pa zar je i na nastavku vesti za povredu decaka nastavljeno prepucavanje komentatora medjusobno!?!?! Sta smo to postali da u predjasnjoj vesti to dete nazivamo klipanom, pa se politicki prepucavamo, pa o nadvoznjacima, o upozorenjima. Da li ce neko on nas mozda dati svoju kozu za transplataciju koja ce detetu sigurno biti potrebna? Alo bre ljudi, sta nam je.
  • Salamander

    02.05.2014 14:49
    Partijski poltroni
    Straćili su pare, na stubiće, behatončiće, eko-parkiće, koncertiće, kejiće, dva-tri puta, sakralne rasvete, bulevarčiće od nikuda-do nigde, buske staničice... i sada nema para za dva tunela i nadvožnjaka ?
    Ovde vrvi od parazita, lenjosti, botova, samo končići im drže uši.
    Naravno, riba smrdi od glave.
  • Epilog

    02.05.2014 14:09
    Partije uber alles ! ( dok dele pare )
    1. Voz stoji pa stoji
    2. Napon u žicama je veliki, pa veliki, kada se neko popne na vagon, ubije ga struja, ili ga opasno sprži
    3. Upozorenja stoje pa stoje, ali uzalud, nema pismenih da to čitaju, znači treba ili kineski zid, ili čuvar sa kandžijom, da im naglas čita šta piše
    4. Kome je daleko da ide po cigare, neka ne puši
    5. Nakotilo se neradnika, partijskih lenština, parazita, dobijaju velike plate i sada zbog tih plata nema novaca za nadvožnjake i tunele

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna